Salopeta se mentine in tendinte!

Adaugat la data de 28/03/2014 de catre andreea

Cel putin una dintre tendintele de moda preferate din copilarie a revenit in ultimii ani:adidasi Velcro, bratari de prietenie, agrafele, s salopeta?! Da, designerii scot in fata o serie de elemente din denim, pentru primavara, din tesaturi si culori diferite pentru toate siluetele. Ceea ce este minunat despre salopete este ca acestea sunt prietenoase din punct de vedere sezonier.

Salopetele sunt probabil cele mai versatile elemente de tranzitie. Ele sunt pantaloni, insa permit la vedere faptul ca dedesubt este ceva cool, feminin.

Modelele de salopete ale sezonului 2014, sunt extrem de diversificate corespunzand unui registru vetimentar foarte variat. Modelele de salopete de zi sunt influentate de trendul sport-cool, fiin confectionate din materiale lejere. Salopetele casual din acest sezon pun accent mai mult pe modelul tigareta pana la glezna sau cel care se termina cu un elastic pe glezna. Cele elegante, sunt mult mai sobre si discrete, cele mai populare fiind pe negru sau pe alb. Salopetele sunt ideale atat pentru un look office cat si pentru unul gata de party, trebuie doar sa fii atenta la accesorii si pantofi. Daca mizezi pe un look original si vrei sa iesi in evidenta alege sa porti o salopeta atent accesorizata.

Fii primul care scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>